הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ מלימון אחד
6 כפות סוכר
חצי כוס עלי נענע קצוצים
6 ביצים מופרדות
2 אינסטנט פודינג וניל
200 גרם תותים קטומים בחלקם הירוק וחתוכים לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב
3 כפות חלב
1 כף גראנד מרנייה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר. מוסיפים את החלמונים ושקית אינסטנט פודינג אחת וממשיכים להקציף. מוסיפים את מיץ הלימון והנענע וממשיכים להקציף. מעבירים לתבנית קפיצית, קוטר 26, משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
בינתיים מכניסים למעבד מזון את התותים, 3 כפות חלב, גראנד מארנייה ומעבדים למחית אחידה. מעבירים לקערה עם השמנת המתוקה, החלב והפודינג השני. מקציפים לקבלת קצף נוקשה. מכניסים למקרר עד שהעוגה מוכנה.
כשהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ומצננים מעט. יוצקים עליה את קרם התותים ומשטחים. מחזירים למקרר לשעה נוספת לפחות. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון