חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת לימונענע עם קרם תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת לימונענע עם קרם תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ מלימון אחד
6 כפות סוכר
חצי כוס עלי נענע קצוצים
6 ביצים מופרדות
2 אינסטנט פודינג וניל
200 גרם תותים קטומים בחלקם הירוק וחתוכים לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב
3 כפות חלב
1 כף גראנד מרנייה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר. מוסיפים את החלמונים ושקית אינסטנט פודינג אחת וממשיכים להקציף. מוסיפים את מיץ הלימון והנענע וממשיכים להקציף. מעבירים לתבנית קפיצית, קוטר 26, משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
בינתיים מכניסים למעבד מזון את התותים, 3 כפות חלב, גראנד מארנייה ומעבדים למחית אחידה. מעבירים לקערה עם השמנת המתוקה, החלב והפודינג השני. מקציפים לקבלת קצף נוקשה. מכניסים למקרר עד שהעוגה מוכנה.
כשהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ומצננים מעט. יוצקים עליה את קרם התותים ומשטחים. מחזירים למקרר לשעה נוספת לפחות. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון