חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בחלב-מעדן רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בחלב-מעדן רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס אורז עגול-ריזוטו
1 כוס מים
4 כוסות חלב
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
לערבב אורז+1 כוס מים ולבשל כל הזמן, כשכמעט אין נוזלים,מוסיפים חלב,כל פעם כוס אחת עד שהנוזל נעלם. את הסוכר מוסיפים לקראת כוס החלב האחרונה. בכוס האחרונה-אני לא מחכה עד שממש יעלמו הנוזלים כמו בכוסות הקודמות, כי אז זה יצא יבש מידי ,אלא , שהחלב יהיה סמיך מעט ועדיין עם נוכחות!!! לא לשכוח כל הזמן מערבבים.
כשזה חם,לצקת לצלוחיות ולשים במקרר.
מאחר ויש נטיה לכל העסק הזה ליצור קרום קשה בחלק העליון,כדאי לשים ניילון נצמד ממש על האורז.
אבל!!!
אני ומשפחתי הרומניה,מעדיפה את זה חם.
את הכוס האחרונה ממש לבשל מעט,לבדוק שהאורז כבר רך ונשארו יותר נוזלים. לצקת לצלחת מרק,לפזר קינמון ולאכול.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון