הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' מחמאה רכה מאוד
2 כוסות סוכר
4 ביצים שלמות
3/4 כוס קקאו
1 כפית גדושה נס קפה
1 כוס קמח רגיל
50 גר' שוקולד מריר מומס
אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. להמיס את השוקולד-ניתן במיקרו.
2. לערבב היטב ביצים+סוכר עד שהתערובת תפוחה מעט
3. להוסיף:קקאו+נס קפה+שוקולד מומס.
4. לקראת הסוף,את הקמח.
5.לגבי תבנית האפיה:
אני אישית תמיד עושה כמות וחצי ואופה בתבנית גדולה של תנור,עליה מונח נייר אפיה.
6. לפזר למעלה אגוזי מלך קצוצים.
7. לגבי זמן האפיה:משפחתי מעדיפה את העוגה מעט רטובה לכן,שכקיסם יוצא מעט רטוב
אני מכבה את התנור-בערך חצי שעה של אפיה בחום 180 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון