הוראות הכנה
מרכיבים
1 מחמאה
200 גר' שוקולד מריר
5 ביצים
100 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
1 כף ברנדי
1 כף רום
3/4 כוס סוכר
2 כפות פירורי ביסקוויט
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. להמיס בסיר על האש: מחמאה+שוקולד להסיר מהאש.
2. להוסיף 5 חלמונים-אחד אחרי השני.
3. להקציף 5 חלבונים+3/4 כוס סוכר.
4. לערבב בין 2 התערובות היטב ואחר כך לחלק ל-2 .
5. לחלק אחד להוסיף אגוזים קצוצים +פירורי ביסקוויט ולאפות בחום בינוני 20 דק'.
6. להקציף שמנת מתוקה,אותה להוסיף לחלק השני בתוספת ברנדי ורום.
7. את התערובת עם הקצפת לשים על החלק האפוי המצונן.
8. את העוגה שמים בפריזר. לפני ההגשה מוציאים למספר דקות-לא יותר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון