הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג ספריבס לבן טרי
1/2 כוס שמן זית
1 בקבוק רוטב BBQ
1/2 כוס דבש
6 שיני שום קצוצות
2 ענפי טרגון קצוצים
3 כפות מלח ים אטלנטי
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
אופן ההכנה
"סוגרים" את נתחי הספריבס עם שמן זית במחבת, עד לקבלת גוון קרמל משני הצדדים.
מניחים את הספריבס הצלויות בתוך תבנית.
מערבבים היטב את רוטב ה-BBQ , הדבש, שיני השום, ענפי הטרגון, המלח והפלפל.
מניחים בעזרת כף שכבה נאה על כל ספריבס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות למשך שעה.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון