הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סולת
1 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1 חב' אבקת אפיה
1 חב' סוכר וניל
1 י"ח ביצה
כוס מיץ תפוזים (אפשר מים)
למילוי:
1/2 ק"ג תמרים מגולענים
2 כפות קינמון
אגוזים (לא חובה)
1/4 כוס מים
מעט קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה
לערבב את כל החומריהבצק יחד ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש לעבודה.
לכסות במגבת ולתת לבצק לנוח כ 1/4 שעה.
בנתיים בסיר קטן לערבב את כל חומרי המילוי ולבשל על אש נמוכה עד שהכל מתאחד.
לקרר להוסיף מעט קליפת לימון מגוררת.
מכמות זו מכינים 6 רולדות מורחים על כל עלה בצק את המילוי ומגלגלים לרולדה, חותכים לפרוסות יפות ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעליות.
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון