חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות עם רוטב שמנת פטריות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו מרענן וטעים לאוהבי הפסטות ברוטב שמנת
אטריות עם רוטב שמנת פטריות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משהו מרענן וטעים לאוהבי הפסטות ברוטב שמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' אטריות עבות
1 בצל לבן
12 פטריות שמפינון טריות , אם אין אפשר מקופסא - לבשל במים רותחים לפני.
50 גר' צנוברים
1 מיכל שמנת לבישול
תבלינים:מלח ,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט, פלפל צי'לי אדום יבש, כפית אבקת מרק עוף זך,
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את הבצל עם הפטריות והצנוברים (לפי הסדר)(חותכים את הבצל לטבעות דקיקות ואת הפטריות לאורכן , מוספים את כל התבלינים
חוץ מהאבקת מרק עוף , בכמות סבירה .
מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן , לשמנת מוספים את המרק עוף לאחר שהומס במים חמים (3 כפות מים חמים) ומוספים לבצל ולפטריות .
המנה מוכנה כאשר השמנת מבעבעת , מסנים את האטריות ומוספים את הרוטב.
ממולץ להוסיף גבינה פרמזן עם עלי נענע טריים , בתוספת כוס יין אדום משובח.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רן מלכה
שתף את המתכון