הוראות הכנה
מרכיבים
שכבה ראשונה:
6 ביצים
6 כפות סוכר
4 כפות קקאו
שכבה שניה:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
שכבה שלישית:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
3 כפות חלב
41 מרגרינה
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בעדינות, להוסיף את החלמונים ולערבב עם מרית בתנועות עטיפה לאחר שכל החלמונים נבלעו בקצף, להוסיף את הקקאו ולהמשיך לערבב בתנועות עטיפה עד שמתקבלת בלילה חלקה. לשפוך את הבלילה לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום גבוהה כ-15 דקות, להוציא מהתנור ולקרר.
שכבה שניה:
להקציף מעט את השמנת המתוקה, להוסיף את האינסטנט וניל והחלב ולהקציף עד שמתקבל קרם קשיח. את הקרם לשפוך בצורה אחידהעל השכבה הראשונה לאחר שהתקררה.
שכבה שלישית:
בסיר קטן הנתון בתוך סיר גדול עם מים רותחים לשים את השוקולד המריר, סוכר וקקאו ולהמיס את כל המרכיבים, לאחר שכל המרכיבים נמסו להוסיף את המרגרינה ולהמשיך לערבב עד שמתקבל קרם חלק ומבריק. את קרם השוקולד לשפוך על השכבה השניה בעודו חם בצורה אחידה.
לאחסן במקרר לכמה שעות לפחות עד שמתקשה.
מגיש:
מקור: אורה
שתף את המתכון