הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילה דניס 200 גרם כל אחד
כף קמח
2 שיני שום פרוסות דק
2 עגבניות שרי חצויות
5 כפות יין לבן
2 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון
מעט פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
תבשיל המנגולד:
21 חבילה עלי מנגולד (סלק ירוק)
2 שיני שום פרוס דק
21 כפית כמון
21 כפית מלח
21 כפית פלפל לבן
1 מיץ מלימון טרי
מיץ עגבניות מ-4 עגבניות טריות
אופן ההכנה
מתבלים את הדג בפלפל שחור ומלח, מקמחים, ומטגנים בשמן זית, צולים מכל צד 2 דקות.
מוסיפים שום, עגבניות שרי, יין לבן ומיץ לימון, מפזרים מעט פטרוזליה, אופים בתנור כ-5 דקות על חום גבוה 220 מעלות.
תבשיל המנגולד:
מחממים מחבת עם שמן זית מוסיפים שום ומאדים כ-2 דקות. מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד ומאדים כ-7 דקות על אש בינונית, מוסיפים את התבלינים, מיץ העגבניות, מיץ הלימון ואת העלים הירוקים ומאדים למשך כ-7 דקות נוספות.
הרכבת המנה:
במרכז הצלחת לשים מתבשיל המנגולד, מעל התבשיל להניח פילה דניס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון