הוראות הכנה
מרכיבים
כוסברה
שמיר
כפית פפריקה חריפה.
כפית פפריקה מתוקה.
2 כפיות חוויאז"
1 כפית פלפל לבן.
1 וחצי פלפל ירוק חריף
ראש שום [ל5 כפות חילבה]
2 עגבנית [ו,או 10 עגבניות שרי ועדיף]
1 וחצי לימון בינוני.
1 כפית שמן זית.
מלח לפי הצורך.[יש לזכור עדיף אחרי זה להוסיף מלח מאשר שיצא מלוח ]
אופן ההכנה
לסנן את החילבה מהמים ולערבב חזק...ליסחוט חצי לימון.ושוב לערבב
לכתוש את העגבניות [אני אוהב ביד] שיצא מהם המיץ ואחרי זה לטחון את הקליפה לשים בקערית קטנה.
לטחון את השום את הפילפלים השמיר והכוסברה.
לשפוך אותם לעגבניות ולערבב.
לערבב את התבלינים לחוד ואחרי זה להניח אותם על העגבניות ולערבב.
לשפוך את החילבה ולערבב באותו פעולה.
לסחוט את הלימון שנישאר ולישפוך את השמן זית
לערבב .......... ובהמון תיאבון .אליה.....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון