חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חילבה צריך לדעת לעשות ואז נהנים מימנו אם לא אזי הוא יוצא מר וחבל אז קודם להשרות אותו במים עדיף לילה ומכוסה ולערבב מדי פעם
סלט חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חילבה צריך לדעת לעשות ואז נהנים מימנו אם לא אזי הוא יוצא מר וחבל אז קודם להשרות אותו במים עדיף לילה ומכוסה ולערבב מדי פעם
הוראות הכנה
מרכיבים
כוסברה
שמיר
כפית פפריקה חריפה.
כפית פפריקה מתוקה.
2 כפיות חוויאז"
1 כפית פלפל לבן.
1 וחצי פלפל ירוק חריף
ראש שום [ל5 כפות חילבה]
2 עגבנית [ו,או 10 עגבניות שרי ועדיף]
1 וחצי לימון בינוני.
1 כפית שמן זית.
מלח לפי הצורך.[יש לזכור עדיף אחרי זה להוסיף מלח מאשר שיצא מלוח ]
אופן ההכנה
לסנן את החילבה מהמים ולערבב חזק...ליסחוט חצי לימון.ושוב לערבב
לכתוש את העגבניות [אני אוהב ביד] שיצא מהם המיץ ואחרי זה לטחון את הקליפה לשים בקערית קטנה.
לטחון את השום את הפילפלים השמיר והכוסברה.
לשפוך אותם לעגבניות ולערבב.
לערבב את התבלינים לחוד ואחרי זה להניח אותם על העגבניות ולערבב.
לשפוך את החילבה ולערבב באותו פעולה.
לסחוט את הלימון שנישאר ולישפוך את השמן זית
לערבב .......... ובהמון תיאבון .אליה.....
מגיש: אליה וור
מקור: שלי
שתף את המתכון