חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דלעת פריכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כחטיף או כתוספת.
דלעת פריכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כחטיף או כתוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
כ - 1 קג' דלעת.
מלח גס.
2 ביצים.
חבילת פרורי לחם לטיגון.
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
קולפים את הדלעת בעזרת קולפן יד איכותי - למעשה אנו יוצרים רצועות דקות מן הדלעת.
מעסים את רצועות הדלעת במלח הגס ומניחים לכחצי שעה.
מחממים את השמן במחבת או בסיר טיגון.
מנגבים את הדלעת בעזרת נייר סופג.
טובלים את הדלעת בביצה ואחר כך בפרורי הלחם והישר למחבת/סיר הטיגון.
מוצאים כאשר הציפוי מזהיב - להיזהר שלא לשרוף.
מגיש: shanshun
מקור:
שתף את המתכון