הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים.
1 קופסת שימורים של פטריות.
קמצוץ מלח.
שמן.
ומחבת לטיגון (המחבת צריך להיות חלבי) .
אופן ההכנה
מדליקים את הגז ומניחים עליו את המחבת ושופכים לתוכו כמות קטנה של שמן (לא חצי ליטר כמות קטנה תספיק) (זיכרו כמה שפחות שמן ככה פחות קלריות).
לוקחים את שתי הביצים ושוברים אותן לתוך קערה לאחר מכן תורפים את הביצים עד אופן טריפה כמעט מלאה. לאחר מכן שופכים לקערה את קופסת הפטריות וטורפים שוב את הביצים עם הפטריות ביחד. לאחר שחיכתם שהשמן ירצח שופחים את הביצים הטרופות עם הפטריות לתוך המחבת ונותנים לביצה להטגן לאחר כדקה עד דקה וחצי (תלוי בסוג הקריים) הופכים את הביצה ולאחר חצי דקה לוקחים את הביצה ומניחים אותה על הצלחת מוסיפים ליד קוטג' וגבינה לבנה ונשאר לכם רק לטעום ולהנות.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון