הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר טחון - אפשר מעורב בקר עם עוף, בקר עם הודו
1 קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
2 שיני שום כתוש
מלח, פלפל
אורגנו בכמות נדיבה (2-3 כפות)
2 לחיצות קטנות מבקבוק קטשופ
2 כוסות אורז בסמטי הודי
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן את הבשר הטחון עד שכולו פירורים והנוזלים צומצמו.
להוסיף את תכולת קופסת העגבניות המרוסקות ואת יתר החומרים.
לערבב ולבשל כ-20 דקות על אש קטנה.
לבשל את האורז לפי הוראות היצרן.
בהגשה, להניח על צלחת אורז ומעליו את הבשר - בולונז.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון