הוראות הכנה
מרכיבים
מלית בשר (ראה מתכון אורז עם בולונז).
1 בצק עלים
תפוחי אדמה שבושלו ונמעכו לפירה
בצל מטוגן (להוספה לפירה)
חלמון ביצה
אופן ההכנה
להכין את מלית הבשר ולקרר.
להכין את הפירה עם הבצל המטוגן .
לרדד בצק עלים שחולק ל-2 או 3 .
למרוח שכבה דקה של תפוחי אדמה, להניח עליה שכבת מלית הבשר.
לגלגל לרולדה.
לחורר עם מזלג 2-3 מקומות על חלקה העליון של הרולדה.
למרוח בחלמון ביצה
ניתן לפזר מעל שומשום
לאפות בתנור עד להזהבה (לא אפיה ממושכת היות והבשר ותפוחי האדמה בושלו מראש).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון