הוראות הכנה
מרכיבים
דג סלמון שלם כולל העור
2 קילו מלח גס
2-3 חלבונים
כמה שיני שום על קליפתם
אופן ההכנה
שוטפים את הדג ומיבשים
מערבבים בקערה את המלח הגס והחלבונים , שמים בתחתית התבנית מלח גס שיהיה לאורך
כל הדג בגובה חצי סמ' בערך מניחים את הדג ואותו דבר שמים מעל הדג רק שכבה מעט יותר עבה ,
בחלל הדג יש לשים את שיני השום {לא קלופים } .
מכניסים לתנור לחום של 180 מע' בערך ל - 45 דק'
מכינים איזה רוטב שרוצים ולא להאמין כמה זה יוצא טעים
ב ה צ ל ח ה !
מגיש:
מקור: רופא שיניים
שתף את המתכון