חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בקר ושעועית ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חם לימים קרים..מומלץ! מומלץ עם אורז בצד. רעבים? לא חייבים לצאת למסעדה, הפשילו שרוולים ויאללה לעבודה:
תבשיל בקר ושעועית ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חם לימים קרים..מומלץ! מומלץ עם אורז בצד. רעבים? לא חייבים לצאת למסעדה, הפשילו שרוולים ויאללה לעבודה:
הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
4 שיני שום פרוסות
פלפל חריף פרוס
300 גרם קוביות בשר בקר או עגל
שמן לטיגון
עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
קופסת שימורי שעועית ברוטב צ’ילי
מים
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כפית מלח
כף אבקת מרק עוף
כפית כמון
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל קצוץ, מוסיפים 4 שיני שום פרוסות ופלפל חריף אחד פרוס. מטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב ומוסיפים 300 גרם קוביות של בשר בקר או עגל (קודם מוסיפים חצי כמות, מטגנים חצי דקה ואז מוסיפים את החצי השני).
אחרי 2 דקות טיגון מוסיפים עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות גסות. מטגנים עוד טיפה ומוסיפים קופסת שימורים של שעועית אדומה ברוטב צ’ילי (יש בסופר… דבר יעיל רצח), מערבבים, מוסיפים מים,2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כפית מלח, כף אבקת מרק עוף וכפית כמון. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש קטנה עד שהבשר מתרכך. מדי פעם נותנים ערבוב כדי שהשעועית למטה לא תישרף.
מגיש: lior
מקור: מתן קדר , אתר סקופ
שתף את המתכון