הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
4 שיני שום פרוסות
פלפל חריף פרוס
300 גרם קוביות בשר בקר או עגל
שמן לטיגון
עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
קופסת שימורי שעועית ברוטב צילי
מים
2 כפות רוטב צילי מתוק
כפית מלח
כף אבקת מרק עוף
כפית כמון
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל קצוץ, מוסיפים 4 שיני שום פרוסות ופלפל חריף אחד פרוס. מטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב ומוסיפים 300 גרם קוביות של בשר בקר או עגל (קודם מוסיפים חצי כמות, מטגנים חצי דקה ואז מוסיפים את החצי השני).
אחרי 2 דקות טיגון מוסיפים עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות גסות. מטגנים עוד טיפה ומוסיפים קופסת שימורים של שעועית אדומה ברוטב צילי (יש בסופר
דבר יעיל רצח), מערבבים, מוסיפים מים,2 כפות רוטב צילי מתוק, כפית מלח, כף אבקת מרק עוף וכפית כמון. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש קטנה עד שהבשר מתרכך. מדי פעם נותנים ערבוב כדי שהשעועית למטה לא תישרף.
מגיש:
מקור: מתן קדר , אתר סקופ
שתף את המתכון