הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1/2 2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים וקליפת תפוז בקערה גדולה.
2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים
3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השניה
4.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה,ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה או עג שהקיסם
יוצא יבש
מגיש:
מקור: קרין גורן https://www.ayaskitchen.com/forum/viewmsg.asp?msg=55520
שתף את המתכון