חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינות על מצע ארטישוק ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינות על מצע ארטישוק ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות ארטישוק ירושלמי קלופות ופרוסות במנדולינה
חצי גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע גבינה לבנה 9%
מספר טיפות טבסקו
2 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות רוטב ברביקיו (אפשר מוכן ואפשר לעיין במתכון באתר)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משמנים היטב תבנית פיירקס. מסדרים את פרוסות הארטישוק הירושלמי בתחתית התבנית ובדפנות. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, הקמח, הטבסקו (לפי הטעם) ורוטב הברביקיו. ממליחים ומפלפלים את הארטישוק הירושלמי שבתבנית. יוצקים מעל את תערובת הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון