הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חבילה מרגרינה
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כוסות קמח תופח
קינמון
1/2 צנצנת ריבת שזיפים
אופן ההכנה
1.במערבל לבחוש יחד את כל החומרים מלבד הקנמון והריבה.
2.שופכים לתבנית אפיה מחצית מהתערובת.
3.בעזרת שק זילוף מזלפים את ריבת השזיפים על מחצית התערובת
4.שופכים מעל את שארית התערובת. לפזר קינמון וסוכר. לאפות בחום בינוני 180 מעלות 40 - 45 דקות עד להשחמה.
מגיש:
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון