הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף
2 בטטה
מרינדה:
2 גבעולי אורגנו
1 גבעול מרווה
2 גבעולי טימין
2 גבעולי טרגון
2 כוסות שמן זית משובח
3 שיני שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי המרינדה, משרים את העוף למשך 10 שעות לפחות. צולים בתנור
ב - 200 מעלות למשך 30 - 20 דקות.
תוספות:
פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי 1 ס"מ מטגנים בשמן זית .
אופן ההגשה:
מניחים את הכרעיים על צלחת אישית ומסביב מניחים את עיגולי הבטטות המטוגנות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון