הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חזה אווז מעושן קצוץ לגוליאני כולל השומן
200 ג"ר אטריות נודלס רצוי רחבות של וילי פוד
200 ג"ר שעועית הולנדית ירוקה
1/2 כפית שום כתוש
1 כפית מלח
1/4 כפית אבקת צילי גרוס או פלפל אדום חריף קצוץ דק לטבעות
1 כפית רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן יבש
חצי כוס עירית קצוצה
מעט שמן תירס
אופן ההכנה
1. מכינים את הנודלס ע"פי הוראות היצרן (שלוש דקות בישול) מסננים ושוטפים
במים קרים.
2. בסיר עם מים רתוחים חולטים את השעועית הירוקה כ 3 דקות לערך ושוטפים
מיד במים קרים.
3. בווק או מחבת עם 1 כף שמן מטגנים עד הזהבה את חזה האווז הקצוץ מוסיפים
את הפלפל או הצילי ומטגנים כ 2 דקות נוספות מוסיפים את השום והמלח ומגנים
כדקה נוספת
4. מוסיפים את רוטב הסויה והיין ומביאים לרתיחה
5. מוסיפים את הנודלס והשעועית ומקפיצים כ 3-4 דקות
6. טועמים מתקנים תיבול ומגישים בצלחת עמוקה מפזרים מעל בנדיבות עירית
קצוצה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון