חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס בחזה אווז מוקפץ ושעועית ירוקה הולנדית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד מהמתכונים המהירים הטעימים והמרהיבים ביותר
נודלס בחזה אווז מוקפץ ושעועית ירוקה הולנדית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד מהמתכונים המהירים הטעימים והמרהיבים ביותר
הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חזה אווז מעושן קצוץ לגוליאני כולל השומן
200 ג"ר אטריות נודלס רצוי רחבות של וילי פוד
200 ג"ר שעועית הולנדית ירוקה
1/2 כפית שום כתוש
1 כפית מלח
1/4 כפית אבקת צילי גרוס או פלפל אדום חריף קצוץ דק לטבעות
1 כפית רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן יבש
חצי כוס עירית קצוצה
מעט שמן תירס
אופן ההכנה
1. מכינים את הנודלס ע"פי הוראות היצרן (שלוש דקות בישול) מסננים ושוטפים
במים קרים.
2. בסיר עם מים רתוחים חולטים את השעועית הירוקה כ 3 דקות לערך ושוטפים
מיד במים קרים.
3. בווק או מחבת עם 1 כף שמן מטגנים עד הזהבה את חזה האווז הקצוץ מוסיפים
את הפלפל או הצילי ומטגנים כ 2 דקות נוספות מוסיפים את השום והמלח ומגנים
כדקה נוספת
4. מוסיפים את רוטב הסויה והיין ומביאים לרתיחה
5. מוסיפים את הנודלס והשעועית ומקפיצים כ 3-4 דקות
6. טועמים מתקנים תיבול ומגישים בצלחת עמוקה מפזרים מעל בנדיבות עירית
קצוצה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון