הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 קישואים גדולים
500 גר' גבינה 9%
250 גר' גבינה כחושה-אני אוהבת טבורוג
מלח+פלפל
שמיר קצוץ
3 ביצים
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. קולפים את הקישואים וחותכים לאורך-לפרוסות
2. מטגנים את רצועות הקישואים בשמן,עד הזהבה ,מניחים על מסננת להוצאת השמן.
3. מערבבים את הגבינה עם יתר החומרים-רמת המליחות תלויה באהבה שלכם למלוח.
4. מחלקים את רצועות הקישואים ל-2. חלק אחד ,מסדרים על התבנית(אין צורך לשמן),
בצורה כזו,שלא יראו את פני התבנית.
5. שופכים את תערובת הגבינה על הקישואים.
6. מסדרים את החלק השני של הקישואים על הגבינה בצורה כזו,שלא יראו גבינה.
7. מפזרים למעלה פירורי לחם.
8. אופים כ-45 דק' בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון