הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה בצורת צינורות
גבינת עמק מגוררת
לרוטב:
1 חבילת פיטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
50 גרם חמאה
500 סמ"ק שמנת מתוקה
כוס יין לבן יבש
פלפל שחור גרוס
2 כפות אבקת מרק פיטריות
גרדת אגוז מוסקט
אופן ההכנה
את הפסטה לבשל לפי הוראות היצרן לשטוף ולסנן.
הכנת הרוטב:
במחבת עמוקה לחמם את החמאה. מוסיפים את הפיטריות ומטגנים קלות. מוסיפים את השמנת
ומביאים לרתיחה, מוסיפים את היין, פלפל שחור, אגוז מוסקט ואבקת המרק ומביאים שוב לרתיחה. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים.
מעבירים לכלי חסין אש מפזרים מעל גבינת עמק מגוררת ומכניסים לתנור בגריל שחומם מראש בחום גבוהה המנה מוכנה כשהגבינה נחרכת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון