הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בטטה (תפו"א מתוק) חתוך לחתיכות
350 גרם כרישה
350 גרם סלרי אמריקאי ללא עלים
2 בצלים
1.5 ציר מרק עוף
קורט מלח
קורט פלפל לבן
מעט שמן זית
שמנת חמוצה
שמיר
אופן ההכנה
לחתוך את הבצל, כרישה והסלרי לחתיכות קטנות. לצקת מעט שמן זית לסיר, להכניס את הבצל ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הכרישה והסלרי ולאחר מכן להוסיף את הבטטה, להוסיף את ציר מרק העוף. לבשל בערך כ-30 דקות עד שהכל מתרכך. להוסיף את התבלינים ולערבב. בממחה ידני לרסק הכל.
לצקת לקערות הגשה, לקשט עם מעט שמנת חמוצה ושמיר קצוץ.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון