חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תפו"א מתוק (בטטה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תפו"א מתוק (בטטה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בטטה (תפו"א מתוק) חתוך לחתיכות
350 גרם כרישה
350 גרם סלרי אמריקאי ללא עלים
2 בצלים
1.5 ציר מרק עוף
קורט מלח
קורט פלפל לבן
מעט שמן זית
שמנת חמוצה
שמיר
אופן ההכנה
לחתוך את הבצל, כרישה והסלרי לחתיכות קטנות. לצקת מעט שמן זית לסיר, להכניס את הבצל ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הכרישה והסלרי ולאחר מכן להוסיף את הבטטה, להוסיף את ציר מרק העוף. לבשל בערך כ-30 דקות עד שהכל מתרכך. להוסיף את התבלינים ולערבב. בממחה ידני לרסק הכל.
לצקת לקערות הגשה, לקשט עם מעט שמנת חמוצה ושמיר קצוץ.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון