חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בזין -מאכל טריפוליטאי
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק המבושל במים. יוצרים ממנו כדור ועליו יש רוטב שעשוי מבשר והמון בצל ותפו"א.
בזין -מאכל טריפוליטאי
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק המבושל במים. יוצרים ממנו כדור ועליו יש רוטב שעשוי מבשר והמון בצל ותפו"א.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
חצי ק"ג קמח
3 כוסות מים
1 כף מלח
לטבכה:
3 בצלים
חצי כוס שמן
כף וחצי רסק עגבניות
שלוש וחצי כוסות מים
חצי ק"ג בשר בקר או עוף
2-3 תפוחי אדמה
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
הבצק:
מרתיחים את שלוש כוסות המים עם כף המלח
מוסיפים את הקמח באיטיות ומערבבים ברצף
לערבב עד שנספגים המים
ללוש טוב טוב וליצור כדורים לפי מס' הסועדים.
הטבכה:
מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב מעט
מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לבשל עוד כ 5 דקות
מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור ועוד 3 כוסות מים
לקראת סוף הבישול להוסיף תפוחי אדמה ולבשל עוד כ 10 דקות.
מסדרים כדור בצק ולידו את הטבכה ומגישים חם.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון