הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
300 ג"ר קמח
100 ג"ר סוכר
200 ג"ר חמאה
4 כפות ברנדי
למלית
100 ג"ר שקדים מולבנים קצוצים
100 ג"ר צימוקים ללא גלעינים
1/2 כוס ליקר (רצוי תפוזים)
2 כפות דבש
4 כפות סוכר חום דמררה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים ביד או במעבד מזון את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד ולא דביק.
עוטפים בנילון נצמד מניחים לקירור במקרר למשך כשעה.
2.את המלית מכינים בתוך סיר קטן, על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות ומסה דביקה
יש להקפיד שהסוכר יימס עד תומו.
3.פותחים את הבצק לעלה בעובי של ½ ס"מ, קורצים עיגולים בגודל כוס.
מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול וסוגרים לאוזן.
אופים כ- 15 דקות בחום של 170 מעלות. ניתן לאפות זמן רב יותר להשחמה.
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון