חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"אוזני המן בליקר דבש ואגוזים " נוסח נאפולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן נוסח נאפולי מדהימות נימוחות
"אוזני המן בליקר דבש ואגוזים " נוסח נאפולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן נוסח נאפולי מדהימות נימוחות
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
300 ג"ר קמח
100 ג"ר סוכר
200 ג"ר חמאה
4 כפות ברנדי
למלית
100 ג"ר שקדים מולבנים קצוצים
100 ג"ר צימוקים ללא גלעינים
1/2 כוס ליקר (רצוי תפוזים)
2 כפות דבש
4 כפות סוכר חום דמררה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מערבבים ביד או במעבד מזון את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד ולא דביק.
עוטפים בנילון נצמד מניחים לקירור במקרר למשך כשעה.
2.את המלית מכינים בתוך סיר קטן, על אש נמוכה עד לקבלת סמיכות ומסה דביקה –
יש להקפיד שהסוכר יימס עד תומו.
3.פותחים את הבצק לעלה בעובי של ½ ס"מ, קורצים עיגולים בגודל כוס.
מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול וסוגרים לאוזן.
אופים כ- 15 דקות בחום של 170 מעלות. ניתן לאפות זמן רב יותר להשחמה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון