הוראות הכנה
מרכיבים
למרנג:
2 חלבוני ביצים
1/3 כוס סוכר
1 כוסות מים ו-1/2 כוס סוכר נוספת
לרוטב:
מיץ מ-2 תפוזים
1/2 כוס מיץ מצנצנת דובדבנים משומרים
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית קורנפלור
או
פודינג וניל או פירות
אופן ההכנה
למרנג:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עם לקבלת קצף יציב.
מרתיחים את המים עם חצי כוס הסוכר ומבשלים עד שהנוזל מסמיך מעט
בעזרת שתי כפות יוצרי מהקצף מעין ביצים ומבשלים אותן במי הסוכר עד שהן מתקשות.
הרוטב:
מרתיחים את מיץ התפוזים ומיץ הדובדבנים ביחד עם הסוכר.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים קרים ומוסיפים לסיר.
ממשיכים לבשל עד שהנוזל מסמיך מעט.
אם הנוזל לא מסמיך, מוסיפים כמות נוספת של קורנפלור.
מגישים חם או קר עם כדורי מרנג צפים בתוכו.
מגיש:
מקור: ג
שתף את המתכון