הוראות הכנה
מרכיבים
10 סברס קלופים
2 חלבוני ביצים (גדולות)
1/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר + כף סוכר נוספת
אופן ההכנה
שמים במחבת את המים ואת רבע כוס הסוכר ומחממים עד לרתיחה. ממשיכים לבשל כ-5 דקות עד שנוצר סירופ צלול ובהיר (לא להגיע לדרגת קרמל).
מורידים מהאש ומניחים בצד.
מרסקים את הסברס במעבד מזון. מעבירים לקערה ומוסיפים לסברס את סירופ הסוכר. מערבבים היטב ומניחים במקרר להתקרר במשך שעתיים לפחות.
מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן.
טורפים בנפרד את שני חלבוני הביצים עם כף הסוכר.
כאשר תערובת הסורבה מתחילה לקפוא מוסיפים לתוכה בעדינות את הקצף וממשיכים בעיבוד עד שהכל קופא ונוצר סורבה.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון