חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג מבצק שק"ם ממולאת פרג אגוזים ופירות מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת מהעוגות הקלות ביותר להכנה טעימה ושובה כל לב
עוגת פרג מבצק שק"ם ממולאת פרג אגוזים ופירות מסוכרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת מהעוגות הקלות ביותר להכנה טעימה ושובה כל לב
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' קטנה קמח תופח
1 חב' מרגרינה
1/4 כוס סוכר
קמצוץ מלח
החומרים הדרושים למלית פרג:
300 גר סוכר
160 מל חלב
300 גר פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר פירות מסוכרים
100 ג"ר אגוזי מלך
לקישוט אבקת סוכר או גרגירי פרג
אופן ההכנה
אופן הכנת המלית
1. לבשל את כל חומרי המלית עד שרותח ומבעבע ומסמיך היטב ולקרר.
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק, ומשהים במקרר כשעה.
2 קולים על מחבת לדקה את אגוזי המלך מכניסים לשקיק ניילון לשוברים
3. מערבבים את אגוזי המלך עם מעט מי ורדים
4. מחלקים את הבצק לשלושה, ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן. מסדרים
בקצה מצע של אגוזי מלך קצוצים לכל אורך הגליל מורחים לכל האורך את המלית, מקפלים פנימה את הקצוות ומגלגלים לגלילה.
5. מעבירים את הגלילות לתבנית משומנת, מושחים בביצה או בחלב מפזרים מעט גרגירי פרג ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלותכ-35 דקות עד שהגלילות יזהיבו / ישחימו מצננים ובוזקים אבקת סוכר .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון