חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקצ'ה פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פוקצ'ה פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
חצי בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
חצי ק"ג קמח לבן
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמן זית
1 כף סוכר
1 כף שמרים
קורט מלח
מלח גס
אורגנו מיובש וטחון
שמן זית
אופן ההכנה
במחבת מחממים שתי כפות שמן זית. מטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה, מסירים מהאש ומצננים.
בקערה מערבבים קלות את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים כוס מים (את היתר מוסיפים לפי "רצונו" של הבצק), רבע כוס שמן זית, תערובת הפטריות והבצל, קורט מלח ולשים לקבלת בצק רך וגמיש. משהים כשעתיים וחצי להתפחה. חוצים את הבצק ל-2 ומרדדים כל מחצית לפוקצ'ה (כל אחד בעובי המתאים לו). מעבירים לתבנית אפייה. מזליפים מעל שמן זית ומפזרים מלח גס ואורגנו. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כ-25 דקות עד חצי שעה.
מגישים חם מהתנור!
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון