חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוזני המן מרביולי ממולא בפרג ואגוזים מטוגן בחמאת תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן מרביולי ממולא בפרג ואגוזים מטוגן בחמאת תפוז המאכל הזה הוא מעדן עדין מאוד של רביולי נראה מסובך ? הוא לא הוא מורכב כן אבל שווה את ההשקעה אז .......
אוזני המן מרביולי ממולא בפרג ואגוזים מטוגן בחמאת תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן מרביולי ממולא בפרג ואגוזים מטוגן בחמאת תפוז המאכל הזה הוא מעדן עדין מאוד של רביולי נראה מסובך ? הוא לא הוא מורכב כן אבל שווה את ההשקעה אז .......
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לרביולי:
250 גרם קמח דורום, או קמח לבן
2 ביצים,
1 כף שמן
2 כפות מים.
1/4 כפית מלח
1 כף סוכר וניל
החומרים למלית הפרג:
חצי קילו פרג טחון טרי.
50 גרם פרות מסוכרים או צימוקים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כוס סוכר.
100 גרם חמאה או מרגרינה.
חצי כוס דבש.
כוס ורבע חלב.
החומרים לחמאת התפוז
מיץ מ 2 תפוזים
2 כפות ליקר תפוזים
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר [ רבע כוס]
אופן ההכנה
אופן הכנת בצק לרביולי:
1.מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים עד שנוצר בצק אחיד.
2.מניחים את הבצק בתוך שקית ניילון ושומרים במקרר במשך שעה אחת.
3.מכינים עלים, רצוי עם מכונת פסטה וחותכים מהם מרובעים בגודל 5X5.
4.במרכז כל ריבוע מניחים את המילוי,ומקפלים למשולש מורחים את שולי
הריבוע בחלבון של ביצה מהדקים באצבעות מסביב סביב.
5.מבשלים במים רותחים מומלחים במשך 4-5 דקות.
אופן הכנת המלית
1.מבשלים בסיר בינוני את הסוכר, החלב והדבש עם החמאה עד לקבלת תמיסה
אחידה. מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל על להבה נמוכה 5 דקות נוספות.
מצננים.
אופן הכנת חמאת תפוז
מבשלים את כל המרכיבים במחבת עד שיסמיכו ויבעבעו בבועות גדולות
לקרר לחם החדר.
הכנת המנה
במחבת שחוממה ממיסים את חמאת התפוז מוסיפים חצי כפית פרג ומטגנים בתוכה את הרבילוי עד לקבלת מירקם זהוב של הרביולי והרוטב נעשה סמיך משהו מוסיפים מעט ברנדי ומשלהבים
מגישים חם על צלחת שופכים מעל מעט חמאת תפוז בליווי רצועות גרד תפוז
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון