הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם ביסקוויטים
100 גרם מרגרינה
10 כפות סוכר
10 כפות קקאו או אבקת חרובים
½ כוס חלב סויה
2 כפיות תמצית וניל
קוקוס טחון לציפוי
אופן ההכנה
1. מפוררים את הביסקוויטים בתוך שקית עד לקבלת פירורים.
2. ממיסים 10 גרם מרגרינה במחבת על אש קטנה, מוסיפים את הסוכר עד להמסתו.
3. יוצקים את תערובת המרגרינה והסוכר על פירורי הביסקוויטים, מוסיפים את הקקאו, חלב הסויה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה.
4. בידיים רטובות מכדררים כדורים מהתערובת.
5. מפזרים קוקוס טחון על צלחת שטוחה ומגלגלים כל כדור בצלחת עד שהוא מתכסה במעטפת קוקוס.
6. מצננים ומגישים קר.
7. לגיוון ניתן להוסיף מעט יין או ליקר לתערובת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון