הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חלבונים
400 גר' סוכר
אופן ההכנה
להערבב את החלבונים עם הסוכר ומעלים על בן מארי (קערת זכוכית המונחת על סיר ובו מים ברתיחה עדינה,
יש לוודא שהמים לא נוגעים בקערה, אלא המסה מתחממת על האדים).
כשהסוכר נמס, מקציפים את המסה עד לקצף יציב ונוקשה.
בעזרת כף יוצקים עננים על נייר אפייה.
אופים בחום של 140 מעלות שעה וחצי כשהעננים רכים במרכזם עד שעתיים כשהם נוקשים לגמרי.
ניתן לערבב במסה אגוזים קצוצים או טחונים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון