חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפיתי נשיקות מרנג אבל הן לא הצליחו לי הקצף נשבר האם יש קינוח מעניין שאפשר יהיה להשתמש בנשיקות ? אודה על תשובה מהירה פורים שמח
מרנג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפיתי נשיקות מרנג אבל הן לא הצליחו לי הקצף נשבר האם יש קינוח מעניין שאפשר יהיה להשתמש בנשיקות ? אודה על תשובה מהירה פורים שמח
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חלבונים
400 גר' סוכר
אופן ההכנה
להערבב את החלבונים עם הסוכר ומעלים על בן מארי (קערת זכוכית המונחת על סיר ובו מים ברתיחה עדינה,
יש לוודא שהמים לא נוגעים בקערה, אלא המסה מתחממת על האדים).
כשהסוכר נמס, מקציפים את המסה עד לקצף יציב ונוקשה.
בעזרת כף יוצקים עננים על נייר אפייה.
אופים בחום של 140 מעלות שעה וחצי כשהעננים רכים במרכזם עד שעתיים כשהם נוקשים לגמרי.
ניתן לערבב במסה אגוזים קצוצים או טחונים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון