הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות בשלות
2 מלפפונים
3 בצלים ירוקים
1 כף שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1 כפית שטוחה פלפל שחור
מיץ לימון טרי
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
חופן עלי נענע קצוצים דק
מעט מלח
2 פיתות
אופן ההכנה
קוצצים דק את כל הירקות מתבלים ומערבבים.
חוצים כל פיתה לשני חצאים, מורחים בשמן זית את החלק הפנימי קולים את הפיתה מתחת לגריל. חותכים את הפיתה הקלויה לרצועות
מכינים צלחות הגשה אישיות, כמספר הסועדים. מניחים רצועות פיתה בתחתית כל צלחת
עליה עורמים כמה כפות מן הסלט המתובל ומגישים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון