הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
3 ביצים
4 אשל או יוגורט לבן חלק
מיץ מחצי לימון
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס קמח
1/2 1 כוסות קמח תירס (לא קורנפלור)
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה במיקרוגל או בסיר קטן.
שמים את המרגרינה המומסת בקערה, ומוסיפים אליה את הסוכר והביצים. בוחשים בכף עץ.
מוסיפים את מוצרי החלב.
בקערה נפרדת בוחשים את מיץ הלימון ואבקת האפייה ומוסיפים לבלילה.
מוסיפים את הקמחים.
אופים בחום בינוני כשעה וחצי-שעתיים (תלוי בתנור), עד שהכול מתייצב ונוצר קרום שחום
וקריספי למעלה
מומלץ לאכול חם בלווית יוגורט או שמנת חמוצה
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון