חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בחושה עם מיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בחושה עם מיץ זוהי עוגה נוחה וקלה להכנה זוהי עוגה שנוח לקחת אותה לכל ארוחה בחיק הטבע......................................... נו אז למה אתם מחכים תתכילו להכין!!!!!!!!!!!!!!!!!
עוגה בחושה עם מיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה בחושה עם מיץ זוהי עוגה נוחה וקלה להכנה זוהי עוגה שנוח לקחת אותה לכל ארוחה בחיק הטבע......................................... נו אז למה אתם מחכים תתכילו להכין!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1.75 כוסות סוכר
150 גרם מרגרינה
1 לימון גדול
1 כף תמצית וניל
2.5 כוסות קמח תופח
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
לקישוט: אבקת סוכר
תבנית מס' 26 או שתי תבניות מוארכות
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד
שמתקבל קצף נוקשה.
מקציפים בקערה נפרדת במהירות נמוכה את המרגרינה עם 0.75 כוס סוכר, החלמונים, מיץ הלימון, הוניל. הקמח והאגוזים.
מוסיפים את הקצף בתנועות קיפול עדינות לתערובת המרגרינה, עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת עגולה מס' 26 (או לשתי תבניות מוארכות).
אופים בחום בינוני כ-40 דקות.
כשהעוגה התקררה בוזקים עליה אבקת סוכר,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור: ספר עוגות לכל חג
שתף את המתכון