הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1.75 כוסות סוכר
150 גרם מרגרינה
1 לימון גדול
1 כף תמצית וניל
2.5 כוסות קמח תופח
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
לקישוט: אבקת סוכר
תבנית מס' 26 או שתי תבניות מוארכות
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד
שמתקבל קצף נוקשה.
מקציפים בקערה נפרדת במהירות נמוכה את המרגרינה עם 0.75 כוס סוכר, החלמונים, מיץ הלימון, הוניל. הקמח והאגוזים.
מוסיפים את הקצף בתנועות קיפול עדינות לתערובת המרגרינה, עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת עגולה מס' 26 (או לשתי תבניות מוארכות).
אופים בחום בינוני כ-40 דקות.
כשהעוגה התקררה בוזקים עליה אבקת סוכר,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור: ספר עוגות לכל חג
שתף את המתכון