חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוסקוס עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוסקוס עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקוסקוס
קילו סולת
חצי כוס שמן
מעט מלח
4 כוסות מיים
למרק
שוקיים
גזר
קושיו
דלעת
בצל
כרוב
כרובית
2 כפות מרק עוף
אופן ההכנה
לשים את הקוסקוס בקערה יחד עם כוס מיים
להעביר את כל החומר דרך מסננת עם חורים לא גדולים
להכניס את כל הסולת לאחר המסננת לתוך סיר עם חורים שהחלק התחתון של הסיר עם מיים רותחים עד 3/4 .
לבשל כ45 דקות.
להוציא את כל הקוסקוס לקערה ולשפוך בהדרגה את המיים יחד עם השמן המלח ולערבב,
ושוב להעביר דרך המסננת את הקוסקוס והכניס לסיר לשעה נוספת, מידי פעם לערבב את הקוסקוס שבסיר
מרק
להרתיח את השוקיים במיים חמים
ולהוסיף את הגזר והכרובית, בצל,דלעת כרוב קישוי ולבשל עד שהירקות מוכנים
להוסיף 2 כפות מרק עוף ולבשל עוד 10 דקות
מגיש: צביה
מקור: אביבה שמש
שתף את המתכון