הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
4 כוסות קוקוס טחון
1/8 כוס תרכיז פטל או צבע מאכל אדום
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.במחבת בשלו את הסוכר והמים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
הוסיפו את הקוקוס הטחון ובשלו עד לקבלת עיסה אשר לא נדבקת למחבת.
הסירו מהאש והניחו על משטח שיש, או עץ, בזמן שהקוקוס חם לושו בעזרת כף
עץ, וכשהוא מתקרר המשיכו ללוש בעזרת הידיים עד לקבלת מרקם עיסתי קשה
באם העיסה רטובה מדי יש להוסיף קצת קוקוס.
2.מפזרים את העיסה באופן שווה כ1 ס"מ מקצהו של נילון נצמד ומגלגלים
לגליל בעובי 2 ס"מ ומניחים ל24 שעות במקום יבש ומאוורר ליבוש
3.בקערה מערבבים קוקוס יבש עם מעט תרכיז פטל או צבע מאכל עד לספיגת הצבע
4.חותכים את גלילי הקוקוס למידת האורך הרצויה ומגלגלים בתערובת הקוקוס
הצבועה ומשהים שוב כ 8 שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון