הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
2 כוסות מים
2 כפיות חומץ
1 כף מלח
2 חבילות מרגרינה (400 ג"ר)
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, מים, חומץ ומלח, לשים ומניחים לחצי שעה. מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.מרדדים כל חלק מהארבעה ומורחים מרגרינה. לכל הארבעה מספיקה חצי חבילת מרגרינה. מקפלים הבצק מימין לשמאל ומלמעלה למטה. מחזירים למקרר לחצי שעה.
על פעולה זו חוזרים ארבע פעמים, חצי מרגרינה בכל פעם וכך מנצלים את שתי חבילות המרגרינה.
מוציאים מן המקרר ומרדדים את הבצק. מחלקים לריבועים (בגודל הרצוי לכל אחד) או עיגולים ומטגנים במעט מרגרינה.
מגישים עם ריבת מישמש. או מפזרים סוכר.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון