חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מיוחד לחג השבועות המוגש עם ריבה או שמפזרים עליו סוכר.
קהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מיוחד לחג השבועות המוגש עם ריבה או שמפזרים עליו סוכר.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
2 כוסות מים
2 כפיות חומץ
1 כף מלח
2 חבילות מרגרינה (400 ג"ר)
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, מים, חומץ ומלח, לשים ומניחים לחצי שעה. מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.מרדדים כל חלק מהארבעה ומורחים מרגרינה. לכל הארבעה מספיקה חצי חבילת מרגרינה. מקפלים הבצק מימין לשמאל ומלמעלה למטה. מחזירים למקרר לחצי שעה.
על פעולה זו חוזרים ארבע פעמים, חצי מרגרינה בכל פעם וכך מנצלים את שתי חבילות המרגרינה.
מוציאים מן המקרר ומרדדים את הבצק. מחלקים לריבועים (בגודל הרצוי לכל אחד) או עיגולים ומטגנים במעט מרגרינה.
מגישים עם ריבת מישמש. או מפזרים סוכר.
מגיש: anatov
מקור: חמותי
שתף את המתכון