חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי סלק (מנגולד) ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי סלק (מנגולד) ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה גדולה של עלי סלק (מנגולד)
2 כפות שמן
חצי כוס מים
2 לימונים סחוטים
3 שיני שום כתוש
2 כפות סוכר
חומרים למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
כוס אורז מושרה לחצי שעה ומסונן
חצי חבילת כרפס עלים קצוץ
2 עגבניות קצוצות
בצל גדול קצוץ
חצי כפית פלפל שחור
כפית בהראט
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי סלק מורידים גבעול וגידים לבנים ושומרים בצד.
את העלים המוכנים למילוי חולטים במים רותחים כמה דקות.
מערבבים את כל חומרי המילוי. ממלאים בכל עלה כף גדושה. מגלגלים ומהדקים.
מסדרים בתחתית הסיר את הגבעולים הלבנים ששמרנו בצד. שמים את השמן מעל ומסדרים את הממולאים בנוחות בשכבות בצורה מהודקת.
מערבבים חצי כוס מים חמים עם מיץ מ-2 לימונים, שום כתוש וסוכר. שופכים מעל הממולאים.
מביאים לרתיחה ואחריה מורידים לאש קטנה מאוד למשך שעה שעתיים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון