חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת שוקולד וקצפת (רולדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילת שוקולד וקצפת איזה עוגה מגרת וטעימה כבר מהתמונה אפשר לחוש את הטעם שלה, אז נשאלת השאלה: למה אתה רק מסתקלים בתמונה? נו באמת תתחילו להכין זה לא עד כדי דך מסובך
גלילת שוקולד וקצפת (רולדה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילת שוקולד וקצפת איזה עוגה מגרת וטעימה כבר מהתמונה אפשר לחוש את הטעם שלה, אז נשאלת השאלה: למה אתה רק מסתקלים בתמונה? נו באמת תתחילו להכין זה לא עד כדי דך מסובך
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
2 כפיות קפה נמס
2 כפות מים
7 ביצים
0.75 כוס סוכר
2 כפות אבקת קקאו
למלית:
2 כוסות שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
3 כפות אבקת סוכר
לעיטור:
גירורי שוקולד
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני. משמנים תבנית גדולה ושטוחה ומרפדים בנייר-אפיה.
ממיסים את השוקולד, הקפה והמים בסיר לאידוי כפול. מצננים מעט.
מקציפים את החלמונים לקצף יציב. מוסיפים בהדרגה 0.25 כוס סוכר, וממשיכים להקציף
כ-5 דקות לקצף נוקשה מאוד. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד, מעבירים לתבנית המרופדת ואופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים ומניחים מגבת לחה על הגלילה, לבל תתייבש. מקציפים את השמנת המתוקה עם תמצית הוניל והסוכר. ממלאים את הגלילה, אך מותירים חלק מן הקצפת לציפוי החלק החיצוני של הגלילה. מגלגלים בתוך המגבת הלחה ומעטרים בשארית הקצפת.
מעטרים בגירורי שוקולד ומאכסנים במקרר, ולאר מכן
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון