הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חלב מרוכז, ממותק
50 גרם שוקולד מריר
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות חמאה רכה
1 כף ברנדי
לקישוט:
פתיתי-שוקולד או אבקת קקאו
אופן ההכנה
יוצקים את החלב לסיר, מנפים עליו את אבקת הקקאו, מוסיפים את החמאה והברנדי.
מבשלים, תוך ערבוב ובחישה מתמדת על אש קטנה כ-7 דקות.
מצננים מעט. משמנים את הידיים ויוצרים עיגולים קטנים.
מגלגלים אותם בפתיתי-שוקולד או באבקת קקאו ושמים בסלסילות-נייר (מנג'טים)
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון