חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת תותים ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מת על גלידה טעימה משהו שיעשה לך את היום אז אל תדאג גלידת תותים ושמנת אף פעם לא מאכזבת. תזכור את זה אולי בעצם תנסה........... טוב אז קדימה............................
גלידת תותים ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מת על גלידה טעימה משהו שיעשה לך את היום אז אל תדאג גלידת תותים ושמנת אף פעם לא מאכזבת. תזכור את זה אולי בעצם תנסה........... טוב אז קדימה............................
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
0.5 כוס חלב
1.5 כוס מחית תותים
1 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
תותים טריים לקישוט
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ואז מוסיפים לו תוך הקצפה 0.5 מכמות הסוכר.
טורפים היטב את החלמונים עם הסוכר הנותר. מחממים את החלב עד לסף רתיחה,
מסירים מהאש ומוסיפים תוך בחישה נמרצת את החלמונים והסוכר.
מחממים את תערובת החלמונים על להבה נמוכה כ-5 דקות, תוך בחישה מתמדת,
כדי שהחלמונים לא ייקרשו. מוסיפים את מחית התות, ואת השמנת החמוצה.
מקציפים את השמנת המתוקה ומצננים. מצננים גם את תערובת התות, ואת החלבונים.
מערבבים יחד את מקצף החלבונים, תערובת התות והקצפת. מקפיאים בתבנית גדולה.
מגישים בגביעים מעוטרים בתותי-שדה טריים,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון