הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
0.5 חבילה מרגרינה
4 כפות סוכר
1 חלמון ביצה
2.5 כוסות קמח תופח
0.25 כוס מיץ תפוזים
1 ביצה למריחה על הבצק
למלית:
0.75 כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
4 חלמונים
3 חבילות גבינה 9%
1 שמנת
תבנית מס' 26
אופן ההכנה
לשים בצק מהחומרים. מחלקים את הבצק לשניים. מרפדים תבנית משומנת במחצית מכמות הבצק, גם בדפנות. אופים כ-20 דקות בחום בינוני עד שהבצק אפוי למחצה. בינתיים מערבבים את חומרי המלית היטב, עד שמתקבל קרם חלק ואחיד. מוציאים מהתנור, ממלאים במלית.
מגלגלים פיסות מהבצק לגלילים ארוכים ומניחים אותם על המלית בצורת פסים או שתי וערב.
מורחים את הבצק בביצה טרופה, ואופים כ-20 דקות נוספות ומצננים.
מגיש:
מקור: ספר עוגות לכל חג
שתף את המתכון