חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ורצועות בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי עוגה שכדאי לטעום אותה היא נראת יותר כמו איזה טוסט גדול או משהו כזה אבל בפנים היא משהו מדהים כדאי לנסות להכין!!!!
עוגת גבינה ורצועות בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי עוגה שכדאי לטעום אותה היא נראת יותר כמו איזה טוסט גדול או משהו כזה אבל בפנים היא משהו מדהים כדאי לנסות להכין!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
0.5 חבילה מרגרינה
4 כפות סוכר
1 חלמון ביצה
2.5 כוסות קמח תופח
0.25 כוס מיץ תפוזים
1 ביצה למריחה על הבצק
למלית:
0.75 כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
4 חלמונים
3 חבילות גבינה 9%
1 שמנת
תבנית מס' 26
אופן ההכנה
לשים בצק מהחומרים. מחלקים את הבצק לשניים. מרפדים תבנית משומנת במחצית מכמות הבצק, גם בדפנות. אופים כ-20 דקות בחום בינוני עד שהבצק אפוי למחצה. בינתיים מערבבים את חומרי המלית היטב, עד שמתקבל קרם חלק ואחיד. מוציאים מהתנור, ממלאים במלית.
מגלגלים פיסות מהבצק לגלילים ארוכים ומניחים אותם על המלית בצורת פסים או שתי וערב.
מורחים את הבצק בביצה טרופה, ואופים כ-20 דקות נוספות ומצננים.
מגיש: exuer1
מקור: ספר עוגות לכל חג
שתף את המתכון