חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פצפוצי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט וטעים!
פצפוצי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט וטעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
100 גר' שוקולד מריר
כף מרגרינה
כפית מים
כוס פצפוצי אורז
כלים:קערה חסינת אש,כף,כפיות,מחבת,כף עץ לבחישה,כוס,מגש,עטרות נייר(מנג'טים)
אופן ההכנה
שוברים את השוקולד לקוביות.
מניחים את השוקולד המים והמרגרינה בתוך קערה.
להכניס את הקערה למיקרוגל בחום מירבי למשך דקה וחצי,להוציא ולבחוש.
כש"משחת השוקולד" מוכנה שופכים לתוכה את פצפוצי האורז ומערבבים.
לוקחים את העישה ושמים אותה בעטרות נייר בצורת כדורים ומניחים על מגש.
את המגש שמים במקרר במשך שעה .
בהצלחה ובתאבון!
מגיש: the_lolik
מקור:
שתף את המתכון