הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1.5 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 שמנת מתוקה
1 כף סולת
0.75 חבילה מרגרינה רכה
2 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 כוס קמח תופח
לקישוט:
2 חלבונים לקצף
0.25 כוס סוכר
תבנית מס' 28
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים. כשהקצף יציב, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר.
מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים, 0.5 כוס סוכר, הגבינה, השמנת המתוקה, הסולת,
המרגרינה, מיץ הלימון, תמצית הוניל והקמח, עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים בעדינות את הקצף אל תערובת הגבינה ובוחשים לאט. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות. כמה דקות לפני תום האפייה מקציפים 2 חלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מורחים על העוגה שבתנור, ואופים עד שהקצף מקבל גוון זהוב. מוציאים, מצננים ובתיאבון!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון