חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם קצף איזה עוגה נהדרת רק קחו שנייה ןתביטו בתמונה איך זה נראה לכם??? טוב גם אם זה נראה טוב או מגעיל עדיין לא טעמתם אז בואו נכין ונטעם ונדע אם זה טעים או לא
עוגת גבינה עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם קצף איזה עוגה נהדרת רק קחו שנייה ןתביטו בתמונה איך זה נראה לכם??? טוב גם אם זה נראה טוב או מגעיל עדיין לא טעמתם אז בואו נכין ונטעם ונדע אם זה טעים או לא
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1.5 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 שמנת מתוקה
1 כף סולת
0.75 חבילה מרגרינה רכה
2 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 כוס קמח תופח
לקישוט:
2 חלבונים לקצף
0.25 כוס סוכר
תבנית מס' 28
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים. כשהקצף יציב, מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר.
מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים, 0.5 כוס סוכר, הגבינה, השמנת המתוקה, הסולת,
המרגרינה, מיץ הלימון, תמצית הוניל והקמח, עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים בעדינות את הקצף אל תערובת הגבינה ובוחשים לאט. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-40 דקות. כמה דקות לפני תום האפייה מקציפים 2 חלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מורחים על העוגה שבתנור, ואופים עד שהקצף מקבל גוון זהוב. מוציאים, מצננים ובתיאבון!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון