הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
0.75 כוס סוכר
0.33 כוס קמח רגיל
0.33 כוס עמילן-תירס
1 כפית אבקת אפייה
250 גרם גבינה 9%
50 גרם מרגרינה מומסת
1 כף תמצית וניל
לקישוט:
1 שקית שמנת מתוקה
1 כף סוכר
כדור מלון או חצאי משמשים מקופסה
תבנית שקעים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף יציב ובתוך כך מוסיפים בהדרגה את הסוכר. בוחשים בכף עץ את הקמח עם עמילן-התירס ואבקת האפייה. מערבבים היטב בקערה אחרת את הגבינה, המרגרינה, תמצית הוניל והחלמונים, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים לאט לאט
מתערובת הגבינה ומהקמח אל הקצף. יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת ואופים בחום בינוני. מוציאים ומקררים. העוגיות מקבלות שקע במרכז. מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה. זולפים את הקצפת על השקעים שבמרכז העוגיות ועליה מניחים כדור מלון או חצי משמש, ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: ספר עוגות לכל חג
שתף את המתכון