הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף היטב
25 גרם חמאה או מחמאה
4 כוסות מים חמים
2 כפייות אבקת מרק פטריות
1/2 כוס תערובת של עשבי תיבול טריים קצוצים, (שמיר. בזיליקום. טימין. טרגון.)
1 כפית מלח
אופן ההכנה
לטגן קלות את האורז בחמאה או מחמאה
לערבב את אבקת המרק עם כוס מים חמים ולהוסיף לאורז,
להוסיף את 3 כוסות המים ולערבב היטב, להוסיף את המלח ולבשל על אש קטנה 15 דקות,
לאחר 15 דקות להוסיף את עשבי התיבול ולבשל עוד 5 דקות,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון