הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעים של עוף מחולקים ל 2
2 בצלים גדולים פרוסים
סלסלת פטריות פרוסות
8 שיני שום שלמים
2 עלי דפנה
4 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות עבות
2 בטטות בינוניות מחולקות ל 2
2 כוסות מים
2 קוביות טיבול בטעם צלי
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
¼ כוס שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל מוסיפים את העוף וממשכים לטגן, מוסיפים את השום.הפטריות ועלי הדפנה,תפוחי האדמה והבטטות,
את קוביות הצלי ומרק העוף ממסים במים ומוסיפים לתבשיל, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם,
לבשל על אש קטנה כ שעתיים,
להוסיף מים במקרה שחסרים נוזלים.
בתאבון ,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון