הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
1 בצל קטן פרוס דק
1 שן שום קצוצה
2 כפות שמן זית
1 כוס פירורי לחם (רצוי ביתיים)
2 כפות מיונז
1כפית חרדל
מעט שמן
אופן ההכנה
חורצים חתך בשוקי העוף בין העצם לבשר (על מנת שיהיה אפשר למלא). במחבת מחממים את שמן הזית. מאדים מעט את הבצל וכשנהיה שקוף מוסיפים את הפטריות והשום להקפצה של שתי דקות. ממלאים את השוקיים בתערובת הפטריות. מערבבים את המיונז והחרדל. מצפים כל שוק בתערובת המיונז והחרדל ומייד לאחר מכן בפירורי לחם ומניחים בתבנית אפיה. משסודרו כל השוקיים בתבנית מזליפים מעל מעט שמן. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה ועוד כעשר דקות בחום של 200 מעלות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון